Vergelijk 2.862.519 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC rolt Android 4.1 update uit voor Nederlandse One X smartphones

Door , - 5 reacties

Nederlandse gebruikers van de HTC One X kunnen vanaf vandaag hun toestel bijwerken naar Android 4.1 (Jelly Bean). De update werd al een tijdje geleden aangekondigd en brengt een aantal nieuwe features met zich mee, waaronder Google Now.

Mark Moons, Executive Director Mediterranean en Benelux, liet onlangs al weten dat de Jelly Bean-update voor de HTC One X er zeer binnenkort aan zat te komen. Vandaag is het dan eindelijk zover. HTC is begonnen met de uitrol van de Android 4.1-update. Op Twitter wordt er veel over gepraat en ook de fabrikant laat weten dat het vandaag updatedag is:

Nieuwe functies in Android 4.1

Android 4.1 voegt allerhande nieuwe functies toe alsmede de nieuwe Sense 4+ interface. Beide zorgen voor een soepelere en snellere navigatie op HTC's highend-smartphone, mede dankzij Project Butter. Ook is Google Now een nieuwe toevoeging. Met deze dienst ben je altijd op de hoogte van wat er om je heen gebeurt. Zo word je op de hoogte gehouden van actuele verkeersinformatie als je naar een zakelijke afspraak gaat en geeft de app aan welke films er in je favoriete stad draaien. We hebben de app getest op de HTC One X Plus en waren er erg over te spreken.

HTC One X

Over-the-air

De update is ruim 350 MB en wordt op je telefoon binnengehaald. We raden je aan van te voren een back-up te maken van je gegevens en de update via wifi te downloaden. Hij wordt eerst uitgerold voor simlockvrije toestellen. Heb je een HTC One X dat aan een provider is verbonden, dan moet je helaas nog even wachten totdat de provider de update heeft goedgekeurd. Wil je controleren of je toestel geüpdatet kan worden? Ga dan naar 'Instellingen>Over de telefoon>Software-update>Controleren op updates'.

Heb jij de Android 4.1-update al op je HTC One X staan? Laat ons weten wat je ervan vindt! 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden