Vergelijk 2.506.135 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC 8S nu te koop

Door ,

De HTC 8S is vanaf vandaag in de Nederlandse webwinkels te koop. Het goedkopere broertje van de HTC 8X heeft een 4-inch touchscreen, een 5-megapixelcamera en is voor iets minder dan 300 euro te koop.

HTC onthulde in september twee smartphones met Windows Phone 8: de HTC 8X en de HTC 8S. De telefoons zijn de officiële Windows Phones; iets wat voor veel mensen als een verrassing kwam. GSMinfo.nl heeft beide toestellen al even uitgeprobeerd en was erg te spreken over de nieuwe smartphones.

HTC 8S kopen?

De HTC 8X is al een paar weken te koop en vandaag volgt de HTC 8S. Beide toestellen zijn bij veel Nederlandse webwinkels te koop. GSMinfo.nl vergelijkt dagelijks prijzen van bijna 60 webwinkels. Uiteraard hebben we ook de goedkoopste prijzen van de HTC 8S voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een HTC 8S met een abonnement? Dan krijg je hem al gratis vanaf 22,45 euro per maand. Een losse HTC 8S is er al vanaf 275,82 euro.

Veel voor weinig

De HTC 8S biedt een echte smartphone-ervaring voor een flink lagere prijs. Zo beschikt de smartphone over een 4-inch touchscreen met een resolutie van 480 bij 800 pixels, een krachtige 1 GHz dualcore-processor met 512 MB werkgeheugen en 4 GB opslagruimte die uit te breiden is met een geheugenkaartje. Foto's en video's maak je met de 5-megapixelcamera achterop.

HTC 8S

De kracht van Windows Phone 8

Windows Phone 8 is het nieuwe besturingssysteem van Microsoft en heeft een scala aan nieuwe features en mogelijkheden. Als allereerste is er het startscherm die je helemaal naar eigen smaak kunt aanpassen door middel van Live Tiles. Deze tegels hebben verschillende groottes en geven allerlei informatie weer, zoals mooie foto's of agenda-afspraken.

Verder kent de nieuwe versie veel meer apps. Microsoft is een samenwerkingsverband aangegaan met grote ontwikkelaars. De Windows Marketplace is flink uitgebreid en veel apps zijn gratis of tegen een kleine vergoeding te downloaden. Ook heeft Microsoft allerlei hardwarematige aanpassingen gedaan. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden