Vergelijk 3.073.561 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Europese versie van HTC J Butterfly lekt uit

Door ,

Er blijven maar foto's verschijnen van een nieuw HTC-toestel met 5 inch 1080p-scherm. Eerst voor de Aziatische markt met de naam J Butterfly en vervolgens exclusief voor Verizon. Nu is er een Europese versie uitgelekt; de HTC Deluxe.

Er is de afgelopen weken veel te doen geweest over dit toestel. Een maand geleden introduceerde HTC het toestel in Azië als de HTC J Butterfly, een paar dagen geleden kondigde de Amerikaanse provider de HTC Droid DNA aan en ook de HTC DLX liet van zich horen.

Die laatste is opnieuw opgedoken, maar dan met een iets andere naam. Twitteraar Evleaks heeft een persfoto van de HTC Deluxe op het sociaal netwerk geplaatst. Eigenschappen zijn niet bekendgemaakt, alleen dat het om een Europese versie gaat.

HTC Deluxe

Superscherp scherm

Als we een gokje mogen wagen, dan kunnen we zeggen dat het waarschijnlijk dezelfde specificaties krijgt als de HTC J Butterfly. Dat betekent ten eerste een 5-inch scherm met full HD-resolutie van 1080 bij 1920 pixels. Erg indrukwekkend! Verder heeft de J Butterfly een krachtige 1,5 GHz quadcore-processor, 2 GB RAM en een 8-megapixelcamera.

De beschikbaarheid en prijs van het toestel is nog niet bekend. Laten we in ieder geval hopen dat de HTC Deluxe snel naar Nederland komt!

Bron: evleaks

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden