Vergelijk 2.474.181 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC maakt updateplannen Android 4.1 bekend

Door ,

HTC heeft eindelijk bekendgemaakt welke smartphones een update naar Android 4.1 (Jelly Bean) zullen krijgen. De HTC One X en One S zijn verzekerd van een nieuwe versie. De One V en de Desire C vallen vanwege te weinig werkgeheugen helaas buiten de boot.

HTC is vaak een van de laatste fabrikanten die aangeeft welke toestellen zullen worden voorzien van een update naar de nieuwste versie. Zo hebben Samsung, Sony, LG en ook Huawei allang bekendgemaakt welke smartphones zij zullen bijwerken naar Jelly Bean.

Zoals verwacht worden het vlaggenschip de HTC One X en de middenklasser, de HTC One S, zeker voorzien van een update naar Android 4.1. Nu gaat HTC verder kijken welke smartphones er uit het portfolio van 2012 en uit 2011 een update kunnen krijgen. Het kan dus wel even duren voordat die toestellen daadwerkelijk van een update zullen worden voorzien.

HTC One X

Ook slecht nieuws

Wel is het zeker dat er geen Jelly Bean-update komt voor toestellen die 512 MB RAM-geheugen of minder hebben. HTC heeft op haar website laten weten dat hier tevens de HTC One V en de HTC Desire C bijhoren. De fabrikant zal op een later tijdstip bekendmaken welke toestellen er tevens wel of geen update krijgen.

Ook geeft de fabrikant aan dat dit niet betekent dat er nu niet meer naar die toestellen omgekeken wordt. HTC zal nog steeds voor software-updates, bugfixes en technische ondersteuning zorgen.

Bron: HTC

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden