Vergelijk 3.207.506 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Aldi komt met nieuwe Wolfgang-telefoon

Door , - 13 reacties

Aldi komt op 27 oktober met een nieuwe variant van zijn Wolfgang-telefoons. De nieuwste versie heet Wolfgang 4.5 en heeft, weinig verrassend, een 4.5 inch scherm. Het is de meest luxe smartphone in de Wolfgang-serie tot nu toe.

De nieuwe Aldi-telefoon heet officieel Wolfgang AT-AS45SE, maar gaat door het leven als de Wolfgang 4.5. Het toestel heeft een 4,5 inch qHD-scherm, met een resolutie van 960 bij 540 pixels. De Wolfgang draait op Android 4.0 zonder enige toevoegingen, zoals Google het heeft bedoeld. Dat heeft tot gevolg dat de telefoon een stuk vlotter is omdat hij niet ook nog software van de fabrikant hoeft te draaien. De processor is een relatief moderne Cortex A9, dualcore bovendien. Die processor is bijvoorbeeld ook te vinden in de Samsung Galaxy S Advance. De andere specificaties zijn ook indrukwekkend. Zo is de Wolfgang-GSM uitgerust met een 8 megapixel camera mét LED-flitser. De Aldi-telefoon biedt daarnaast ook nog ondersteuning voor twee SIM-kaarten.

Aldi Wolfgang 4.5 AT-AS45SE

Spotgoedkoop

Aldi staat sowieso bekend om haar concurrerende prijzen, ook bij deze Wolfgang. Voor maar 229,- gaat hij over de toonbank. Dat is een scherpe prijs, zeker als je kijkt wat je er voor krijgt. Concurrenten als de Galaxy S Advance zijn vaak net iets hoger geprijsd, al scheelt het niet bijzonder veel. De vorige Wolfgang-telefoons waren altijd razendsnel uitverkocht, en met dit model zal dat waarschijnlijk net zo gaan. Te laat? Een goed alternatief is de Sony Xperia Sola. Scherp geprijsd, met grotendeels dezelfde specificaties als de Wolfgang. Een ander alternatief is de eerder genoemde Samsung Galaxy S Advance. Wil je per sé een Wolfgang-telefoon? Ze gaan op zaterdag 27 oktober de verkoop in.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden