Vergelijk 2.737.798 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Alleen Sony Xperia's uit 2012 krijgen update naar Jelly Bean

Door , - 1 reactie

Sony heeft op haar weblog laten weten dat alleen de Xperia-telefoons uit 2012 een update naar Jelly Bean krijgen. Toestellen als de Xperia T, V en TX worden begin volgend jaar bijgewerkt.

De nieuwste toestellen van Sony, de Xperia T, Xperia TX en de Xperia V ontvangen volgens de fabrikant halverwege het eerste kwartaal van 2013 een update naar Jelly Bean (Android 4.1). Daarna zijn de Xperia S, Xperia Ion, Xperia P, Xperia Go en Xperia J aan de beurt. Sony komt later met precieze data voor deze smartphones.

Ook missen we de Xperia Miro, Xperia Tipo en Xperia U in dit lijstje. Sony heeft niet gezegd of deze telefoons een update naar Android 4.1 zullen ontvangen. Het zijn de goedkopere modellen dus het kan zijn dat ze niet geschikt zijn om bijgewerkt te worden.

Xperia T groep

Niet iedereen even blij

De fabrikant laat tevens weten dat de Xperia-telefoons uit 2011 niet meer bijgewerkt zullen worden. Sony kan namelijk niet de perfecte gebruikerservaring bieden die het voor ogen heeft. De toestellen zullen dus blijven draaien op Ice Cream Sandwich (Android 4.0).

Wat vinden jullie hiervan? Laat een reactie hieronder achter! 

Bron: Sony

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden