Vergelijk 2.416.886 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Jelly Bean-update voor Nexus-smartphones nu te downloaden

Door ,

Iedereen die in het bezit is van een Galaxy Nexus of Nexus S kan nu zijn smartphone naar Android 4.1.2 (Jelly Bean) bijwerken. De update gaat draadloos en is vooralsnog alleen voor simlockvrije telefoons beschikbaar.

Na de Nexus 7-tablet zijn nu ook de smartphones in de Nexus-lijn aan de beurt: de Galaxy Nexus en de Nexus S. Verschillende gebruikers laten weten dat ze een melding op hun toestel hebben ontvangen en deze over-the-air bijgewerkt hebben.

Houd er rekening mee dat de update alleen beschikbaar is voor gebruikers van een simlockvrije smartphones. De mensen met een branded toestel zullen helaas nog even moeten wachten tot hun provider de update vrijgeeft.

Update Android 4.1.2

Weinig veranderingen

De 4.1.2-update brengt geen grote veranderingen voor de telefoons zoals bij de Nexus-tablet. Het betreft grotendeels bugfixes en tweaks. De enige grote verandering die opvalt is het in- en uitzoomen van notificaties met één vinger in plaats van twee. Bij de Nexus 7 is het nu ook mogelijk om het homescreen in landschapmodus te houden.

Bron: Engadget

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden