Vergelijk 2.737.798 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG maakt updateschema voor Jelly Bean bekend

Door ,

LG heeft laten weten welke toestellen een update zullen krijgen naar de nieuwste versie Jelly Bean (Android 4.1). Gebruikers hoeven zo niet langer af te wachten of hun smartphone bijgewerkt wordt.

De Koreaanse fabrikant heeft een lijst gepubliceerd met toestellen die naar Jelly Bean (Android 4.1) geüpdatet zullen worden. De Optimus G, het nieuwe vlaggenschip van LG, is als eerste aan de beurt. Het toestel wordt in november in Nederland verwacht en krijgt een maand later de update naar Jelly Bean.

In het eerste kwartaal van 2013 zijn verder de LG Optimus Vu en de Optimus Vu II aan de beurt. LG laat weten dat de nieuwe update tevens verbeteringen brengt aan de interface en de manier waarop het touchscreen met je aanrakingen omgaat. De fabrikant heeft daarnaast ook de browser en een aantal apps in een nieuw jasje gestoken.

LG Jelly Bean updat

En de 4X HD dan?

Helaas hebben we niets gelezen over de LG 4X HD, het huidige vlaggenschip van LG. Deze smartphone heeft een 1,5 GHZ quadcore-processor, 1 GB aan intern geheugen en 8-megapixelcamera. Daarmee heeft het toestel genoeg in huis om Android 4.1 aan te kunnen zou je zeggen. In onze review over het toestel is tevens te lezen dat we erg enthousiast zijn over het mooie 4,7 inch HD-scherm. Mocht er meer bekend zijn over updates van LG, dan laten we het natuurlijk meteen weten!

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden