Vergelijk 2.416.886 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Omruilactie HTC Desire HD eindelijk onthuld

Door , - 9 reacties

Na lang wachten heeft HTC vandaag eindelijk de details van de omruilactie bekendgemaakt. Van 3 tot en met 13 oktober kunnen gebruikers hun HTC Desire HD tegen een bijbetaling van 349 euro inruilen en krijgen ze er een HTC One X voor terug.

Een week geleden beloofde Mark Moons, Executive Director Mediterranean en Benelux, al dat gebruikers te weten zouden komen wat de inruilactie van de HTC Desire HD en de One X precies in zou gaan houden. Helaas mislukte het overleg tussen Belcompany en HTC en was niemand ook maar iets wijzer geworden. Wel liet hij weten dat details binnenkort zouden volgen en dat iedereen 3 tot en met 13 oktober in hun agenda moesten noteren.

Kort en krachtig

Er werd van tevoren veel getwitterd over de inruilactie. Iedereen was erg benieuwd wat de actie precies in zou houden. EIgenlijk zou de deal gisteren al eerder deze week bekend worden gemaakt, maar dat lukte kennelijk niet. Vandaag kwam eindelijk het bericht van Moons:


Grote teleurstelling?

Gebruikers moeten dus een goedwerkende HTC Desire HD inleveren en betalen 349 euro bij om een HTC One X (16GB) te ontvangen. De deal is zonder abonnement en is van 3 tot en met 13 oktober geldig. Voor diegenen die benieuwd zijn naar de voorwaarden kunnen deze vanaf volgende week ophalen in een van de winkels.

Moons is zelf erg blij met de deal en vindt een applaus voor de Belcompany wel op zijn plaats. Veel Twitteraars denken hier echter anders over en vinden dat er veel te veel bijbetaald moet worden. Een losse HTC One X heb je namelijk al voor 464 euro. Dit betekent dat je slechts 115 euro terugkrijgt voor je HTC Desire HD. Ben je niet van plan om aan de actie van HTC mee te doen? Je kunt je HTC Desire HD ook inleveren bij bijvoorbeeld Gsmloket waar je er 90 euro voor terugkrijgt of zet hem gewoon op Marktplaats.

HTC Desire HD en HTC One X

Oplossing

HTC biedt met deze actie een oplossing voor de bezitters van de HTC Desire HD. De fabrikant beloofde namelijk eerder een update naar Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), maar kon deze belofte niet nakomen. Eind augustus maakte HTC bekend dat bezitters van de HTC Desire HD de mogelijkheid krijgen om hun toestel tegen een vergoeding in te ruilen voor een HTC One X

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden