Vergelijk 2.418.254 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Omruilactie HTC Desire HD uitgesteld (UPDATE)

Door , - 5 reacties

Mark Moons heeft gisteren via Twitter laten weten dat de omruilactie van de HTC Desire HD pas 3 oktober ingaat. Ook is het nog niet bekend hoe de actie er precies uit komt te zien.

Mark Moons, Regional Director HTC Benelux, twitterde op 11 september dat hij gisteren de omruilactie voor de bezitters van de HTC Desire HD zou onthullen. Gistermiddag was er echter nog niets bekendgemaakt en twitteraars stuurden verontrustende berichtjes naar Moons.

's Avonds liet Mark Moons eindelijk weten dat het het overleg met Belcompany mislukt was en de details nog niet bekend zijn. Wel riep hij iedereen op om 3 tot en met 13 oktober in de agenda te schrijven. Dat is de data waarop gebruikers hun HTC Desire HD om kunnen ruilen naar een HTC One X.


Goedmakertje

HTC maakte eind augustus bekend dat bezitters van de HTC Desire HD de mogelijkheid krijgen om hun toestel tegen een vergoeding in te ruilen voor een HTC One X. De actie die samen met Belcompany is opgestart, is een manier om de klanten teveden te stellen. De HTC Desire HD zou namelijk een update krijgen naar Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Later bleek dit toch niet mogelijk te zijn. De fabrikant ging daarom op zoek naar een oplossing.

Helaas weten we nu nog steeds niet wat we van de actie mogen verwachten. Hoe denk jij erover? En ga jij je HTC Desire HD omruilen voor een HTC One X? Laat het ons weten in de comments! 

UPDATE 26-09-2012

Mark Moons heeft vandaag via Twitter laten weten dat gebruikers van de HTC Desire HD hun toestel tegen een vergoeding van 349 euro kunnen omruilen tegen een HTC One X (16GB). Mensen moeten een goedwerkend toestel inleveren. De deal is zonder abonnement en is van 3 tot en met 13 oktober geldig. Voor diegenen die benieuwd zijn naar de voorwaarden kunnen deze vanaf volgende week ophalen in een van de winkels.

Ben je niet van plan om aan de actie van HTC mee te doen? Je kunt je HTC Desire HD ook inleveren bij bijvoorbeeld Gsmloket waar je er 90 euro voor terugkrijgt of zet hem gewoon op Marktplaats.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden