Vergelijk 3.064.028 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

iOS6 update voor iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS vanaf 19 september

Door ,

De Apple iPhone 3GS, iPhone 4 en iPhone 4S krijgen zeer binnenkort een update naar iOS 6. De update naar de nieuwste versie van Apple's mobiele besturingssysteem wordt binnenkort wereldwijd uitgerold.

Zojuist is door Apple de iPhone 5 onthuld, maar bestaande modellen worden niet vergeten. De iPhone 4S, de iPhone 4, en de iPhone 3GS zullen allemaal bijgewerkt worden naar iOS6, de nieuwste versie van Apple's mobiele besturingssysteem. Nieuw in iOS 6 is onder andere de toevoeging van uitgebreide Facebook-integratie, een full-screen optie voor Safari, en de mogelijkheid om gemakkelijk je fotoalbums te delen met vriende. Ook is er een speciale 'VIP-inbox', waar je alleen mail van je favoriete contacten terug zult vinden.

iOS 6 logo

Nieuwe Maps-app

De grootste vernieuwing in iOS 6 is de nieuwe Maps-app, die Apple in samenwerking met TomTom heeft ontwikkeld. De nieuwe Maps-app beschikt over compleet nieuwe kaarten, en heeft voor het eerst ook turn-by-turn GPS-navigatie. Dat betekent dat je over de hele wereld altijd complete navigatie bij de hand zult hebben met de nieuwe Maps-app. Helaas slecht nieuws voor iPhone 3GS en iPhone 4-bezitters: jullie krijgen wel de nieuwe kaarten, maar géén turn-by-turn GPS-navigatie.

Uitrol start in oktober

De update zal geleidelijk wereldwijd worden uitgerold vanaf 19 september. Simlockvrije iPhones zullen de update als eerste ontvangen. Heb je je iPhone in combinatie met een abonnement gekocht, dan moet je mogelijk iets langer wachten. Als alles meezit is de update echter ook voor deze iPhone-bezitters nog deze maand te downloaden. De update kan zowel over-the-air als via iTunes op je computer gedownload worden. Haal je hem over-the-air binnen, dan raden we je aan dat alleen via WiFi te doen, anders verbruik je wel erg veel van je maandelijkse datategoed.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden