Vergelijk 3.072.124 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia introduceert Symbian Belle Refresh update

Door , - 2 reacties

De Nokia N8, E7 C6-01, C7 en X7 ontvangen binnenkort de 'Belle Refresh'-update. Nieuw in de update zijn onder andere een verbeterde maps-app en browser.

Nokia E7Nokia is begonnen met de uitrol van de 'Belle Refresh'-update voor een aantal Symbian-smartphones. De update zal als eerst beschikbaar zijn voor de Nokia N8, de Nokia E7, de Nokia C6-01, de Nokia C7, de Nokia X7, en de Nokia Oro. De Nokia E6 en de Nokia 500 zullen iets later volgen. Het is de eerste grote Symbian-update sinds Nokia Belle, en vermoedelijk ook één van de laatste. Nokia heeft besloten dat het voor smartphones volledig inzet op Windows Phone, wat betekent dat Symbian langzaam zal verdwijnen.

Nieuw in Belle Refresh

Nieuw in de Nokia Belle Refresh-update is onder andere een verbeterde browser met HTML5 web apps ondersteuning en nieuwe widgets voor je homescreen. De nieuwe Microsoft Office Mobile en Nokia Maps 2.0-apps worden in de update ook automatisch meegeleverd. Bezitters van de Nokia N8 krijgen daarnaast nog een leuke extra in de vorm van enkele extra apps om foto's mee te bewerken.

Simlockvrij eerst

De Nokia Belle Refresh-update wordt vanaf vandaag geleidelijk wereldwijd uitgerold. Bezitters van simlockvrije versies van bovenstaande Symbian-toestellen zullen de app als eerste krijgen. Providers zullen de update eerst moeten goedkeuren, dus kocht je je Symbian in combinatie met een abonnement dan zul je nog iets langer moeten wachten op de update. Als alles meezit zal iedereen de update binnen een paar weken binnen hebben.

Bron: Nokia Discussions

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden