Vergelijk 2.418.260 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC Benelux: 'Ruil Desire HD voor One X!' (UPDATE)

Door ,

Goed nieuws voor bezitters van de HTC Desire HD: in samenwerking met Belcompany gaat HTC het in Nederland mogelijk maken om je Desire HD in te ruilen voor een One X.

HTC Desire HDBezitters van een HTC Desire HD kunnen dit toestel binnenkort omruilen voor een HTC One X, zo bevestigt Mark Moons op Twitter. Moons is directeur bij HTC Benelux. De omruilactie wordt aangeboden in samenwerking met Belcompany. Je zult waarschijnlijk nog wel moeten bijbetalen om de One X te ontvangen, maar om welk bedrag het gaat is vooralsnog onbekend. Moons zegt te hopen dat de actie op 1 oktober van start gaat, en dan voor twee weken zal lopen.

Goedmakertje

De omruilactie is een goedmakertje voor bezitters van de HTC Desire HD. Oorspronkelijk zou de Desire HD een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich ontvangen, net zoals veel andere HTC-smartphones. Eind juli maakte HTC echter bekend dat het niet mogelijk was de Desire HD te updaten naar Android 4.0 zonder dat daarbij contactgegevens verloren zouden raken. Veel bezitters van de Desire HD waren behoorlijk teleurgesteld door het gebrek aan een Android-update, en HTC Benelux beloofde daarop een oplossing te zoeken.

Topmodel

De HTC One X is het huidige topmodel van HTC, voorzien van een zeer krachtige 1,5 GHz quad-core processor en een 4,7 inch touchscreen. De One X beschikt sinds zijn lancering over Android 4.0 Ice Cream Sandwich, en zou in de nabije toekomst ook nog bijgewerkt worden naar Android 4.1 Jelly Bean, de nieuwste versie van Android. Bezitters van de Desire HD die tóch al op zoek waren naar een nieuwe smartphone kunnen zich dan ook geen beter toestel wensen.

UPDATE 26-09-2012

Mark Moons heeft vandaag via Twitter laten weten dat gebruikers van de HTC Desire HD hun toestel tegen een vergoeding van 349 euro kunnen omruilen tegen een HTC One X (16GB). Mensen moeten een goedwerkend toestel inleveren. De deal is zonder abonnement en is van 3 tot en met 13 oktober geldig. Voor diegenen die benieuwd zijn naar de voorwaarden kunnen deze vanaf volgende week ophalen in een van de winkels.

Ben je niet van plan om aan de actie van HTC mee te doen? Je kunt je HTC Desire HD ook inleveren bij bijvoorbeeld Gsmloket waar je er 90 euro voor terugkrijgt of zet hem gewoon op Marktplaats.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden