Vergelijk 2.493.858 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android 4.0.4 update voor Sony Ericsson Xperia's 2011

Door ,

Een update voor alle Sony Ericsson Xperia's die in 2011 zijn verschenen wordt nu wereldwijd uitgerold. De update naar Android 4.0.4 brengt een aantal kleine fixes en verbeteringen met zich mee.

Sony Ericsson logoAlle Sony Ericsson Xperia's die het bedrijf in 2011 uitbracht worden vanaf deze week bijgewerkt naar Android 4.0.4, zo valt te lezen op het Sony Mobile-blog. Het gaat om de Sony Xperia Arc, de Xperia Arc S, Xperia NeoXperia Neo V, Xperia Mini, Xperia Pro, Xperia Active, en de Xperia Ray. De Xperia Mini Pro, Xperia Neo L, en Sony Ericsson Live With Walkman krijgen de update later deze maand nog.

Over-the-air update

Bovenstaande toestellen zijn eerder dit jaar allemaal al bijgewerkt naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich. De update naar Android 4.0.4 brengt dan ook geen grote nieuwe verbeteringen met zich mee. Volgens Sony gaat het om een software update die bug fixes, performance tweaks, en andere verbeteringen met zich mee brengt. Loopt jouw Sony-smartphone al op Android 4.0, dan kun je de 4.0.4 over-the-air updaten. Je hoeft je toestel dus niet eerst aan te sluiten op een PC om de update binnen te halen.

Update in Nederland

De update wordt geleidelijk wereldwijd uitgerold en het kan dus even duren voordat wij Nederlanders aan de beurt zijn. Simlockvrije Xperia's zullen de update waarschijnlijk als eerste ontvangen. Heb je je Sony Ericsson-smartphone in combinatie met een abonnement gekocht bij een provider, dan zal die provider de update waarschijnlijk eerst moeten goedkeuren. Als alles meezit kunnen bezitters van bovenstaande toestellen binnen een maand met Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich aan de slag.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden