Vergelijk 2.357.809 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android 4.0.4 update voor de HTC One S

Door ,

HTC is begonnen met de Android 4.0.4 update voor de HTC One S. Behalve de Android-update krijgt de One S ook HTC Sense 4.1.

In verschillende landen in Europa is HTC begonnen met het uitrollen van de update naar Android 4.0.4 voor de HTC One S. Na een hoop meldingen op social media zoals Facebook en Twitter werd duidelijk dat de uitrol was begonnen. Er kwamen ook berichten uit Nederland binnen, de update is dus ook hier al begonnen. Naast Android 4.0.4 zet de update ook HTC Sense 4.1, de nieuwste versie van HTC's User Interface op je telefoon.

Wat is nieuw?

Android 4.0.4 en HTC Sense 4.1 zijn allebei efficiënter ingericht, waardoor de software sneller werkt en je toestel minder energie zal verbruiken. Behalve minder haperingen en een langere batterijduur voegt de update de 'EA Games Hub' toe. EA is een ontwikkelaar van games, en via deze Hub kun je EA games aanschaffen vanaf je toestel, ze downloaden en vervolgens natuurlijk spelen. Een wat zakelijkere toevoeging is 'Rescue'. Via deze applicatie kunnen medewerkers van de klantenservice van HTC toegang krijgen op jouw toestel, waardoor ze van afstand instellingen kunnen wijzigen en problemen kunnen oplossen.

HTC One S

Nog geen melding ontvangen?

Geen zorgen, ook jouw toestel komt aan de beurt. Hoewel sommige gebruikers in Nederland de update al hebben ontvangen kan het zo zijn dat je nog even geduld moet hebben. Het duurt vaak enkele weken voordat alle toestellen zijn upgedate. Het wordt sterk aangeraden om de update via je WiFi-verbinding binnen te halen, met het oog op je dataverbruik.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden