Vergelijk 3.409.279 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Acer Liquid Gallant en Gallant Duo aangekondigd

Door ,

Het was al bekend, maar nu is het officieel: de Liquid Gallant en de Liquid Gallant Duo zijn aangekondigd door Acer. De toestellen hebben een 4,3 inch scherm en een 1GHz single-core processor.

Vlak voor het IFA-evenement waar Acer aanwezig is, heeft het bedrijf twee nieuwe toestellen aangekondigd. De Acer Liquid Gallant en de Liquid Gallant Duo. De dual-sim versie van de twee toestellen ligt als eerste in de winkels in het Verenigd Koninkrijk, vanaf september. Op de gewone versie moet nog iets langer worden gewacht, maar die volgt kort na de Gallant Duo. De toestellen zullen te koop zijn voor een prijs rond de 150 pond. Of de toestellen ook in de Nederlandse winkels komen te liggen is nog onbekend, maar gezien de eerdere Liquid-toestellen die naar ook Nederland zijn gekomen lijkt dit wel waarschijnlijk. De toestellen worden geleverd in de kleuren zwart en wit.

Acer Liquid Gallant, Duo

Specificaties van de Liquid Gallant (Duo)

De Liquid Gallant en de Liquid Gallant Duo zijn identiek aan elkaar, behalve het feit dat de Gallant Duo over een dual-sim functie beschikt. De toestellen hebben een 4,3 inch qHD LCD-display, een single core processor van 1GHz en 1GB aan werkgeheugen. De camera aan de achterzijde heeft een kwaliteit van 5-megapixel en de toestellen lopen op Android 4.0 ICS. Het interne geheugen bedraagt 4GB, maar kan worden uitgebreid door een MicroSD-kaart.

Beide toestellen worden volgens Acer gedemonstreerd tijdens de IFA-beurs in Berlijn eind deze maand. Misschien horen we dan meer over de release buiten het Verenigd Koninkrijk.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden