Vergelijk 3.694.450 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Foto's en specificaties van de Galaxy S II Plus verschenen

Door ,

Er zijn online foto's opgedoken van de nog onaangekondigde Galaxy S II Plus. Behalve foto's staan er ook specificaties online. De grootste verassing is het grotere scherm (4,5 inch) met dezelfde resolutie als bij de S II.

Galaxy S II PlusOp de website van het Chileense telecombedrijf VTR zijn er foto's en specificaties verschenen van een nieuwe smartphone van Samsung: de Galaxy S II Plus. Dit is een variant op de originele Galaxy S II. Het grootste verschil zit hem in het beeldscherm, dat  een formaat van 4,5 inch krijgt. Opvallend genoeg blijft de resolutie wel hetzelfde als bij de 'gewone' S II: 800 x 480 pixels. Verder heeft het toestel een 1,5 GHz dual-core processor, 1GB aan werkgeheugen en 16GB aan intern geheugen dat nog kan worden uitgebreid middels een Micro-SD.

4 knoppen?

Achterop het toestel zit een 8-megapixelcamera met flitser. Wat behalve het scherm een groot verschil is, is het aantal knoppen dat de Galaxy S II Plus heeft. Dat zijn er namelijk vier. Die vier capacitieve knoppen zijn een menu-knop, een home-knop, een terug-knop en een zoekfunctie. Dit is sowieso opvallend omdat de Galaxy S III nog maar drie knoppen heeft, en steeds meer toestellen helemaal geen knoppen meer hebben (denk aan de Galaxy Nexus).

Releasedatum nog onbekend

Het maken van de Galaxy S II Plus is geen onlogische stap van Samsung, gezien het aantal Plus-varianten die zij maken. Zo heb je bijvoorbeeld de Galaxy S Plus en de Galaxy Ace Plus. Wanneer we deze nieuwe 'Plus' mogen verwachten is nog onbekend, volgens VTR zal de Galaxy S II Plus 359 dollar gaan kosten. Daarmee is hij net een stukje goedkoper dan de originele S II.

(Bron: VRT)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden