Vergelijk 3.698.735 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Vodafone introduceert eigen 3G antenne voor klanten

Door , - 2 reacties

Thuis wel eens last van matig 3G-bereik op je smartphone? Bij Vodafone kun je binnenkort de 'Femtocel' aanschaffen, waarmee je een eigen 3G antenne op kunt zetten.

Vodafone Femtocel SignaalPlus Plug & PlayVanaf 3 september is bij Vodafone zowel voor particuliere als zakelijke klanten de 'Femtocel' beschikbaar. Dat is een klein apparaatje dat je in je stopcontact stopt, en dat vervolgens een 3G-signaal uitzendt binnen een straal van 30 meter. Zit je op een locatie waar het soms moeilijk is om verbinding te krijgen met het 3G-netwerk van Vodafone, dan is de Femtocel een ideale oplossing. Maximaal 8 apparaten kunnen tegelijk verbonden zijn met een enkele Femtocel.

Betere landelijke dekking

Een ander voordeel van de Femtocel is dat hij opengezet kan worden zodat alle Vodafone-klanten die de Femtocel passeren er gebruik van kunnen maken. Bezitters van een Femtocel kunnen er zelf voor kiezen of ze het Femtocel-signaal voor iedereen toegankelijk willen maken. Door dat te doen verbeteren ze de landelijke dekking van het Vodafone 3G-netwerk.

SignaalPlus Plug & Play

De Vodafone Femtocel is beschikbaar in het nieuwe SignaalPlus Plug & Play-pakket van Vodafone, dat je eenmalig 85 euro kost. Dit SignaalPlus Plug & Play-pakket is vanaf 3 september bij Vodafone verkrijgbaar. Vodafone is vooralsnog de enige provider die de femtocel aanbiedt aan particuliere klanten.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden