Vergelijk 3.207.506 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Registreer je voor droidconNL 2012 met 25% korting!

Door ,

Op 22 en 23 november vindt alweer de tweede editie van droidconNL plaats, de grootste Android-conferentie van Nederland. Tickets zijn nu te bestellen, tijdelijk met 25% extra korting!

DroidconNL is een jaarlijks evenement voor ontwikkelaars van Android-apps. Het is de tweede keer dat er een Droidcon in Nederland wordt georganiseerd, maar wereldwijd is het evenement inmiddels al een groot succes. Duizenden Android-ontwikkelaars bezochten eerder al Droidcon-evenementen in Duitsland, Engeland, Roemenië, België en Canada. De volgende Nederlandse editie vindt op 22 en 23 november plaats in Amsterdam en belooft nog groter te worden dan de eerste editie!

25% korting voor bezoekers GSMinfo.nl!

Tickets bestellen voor droidconNL is tijdelijk wel heel goedkoop. Er is namelijk een beperkte voorraad 'Crazy Early Bird Tickets' beschikbaar als je nu al een kaartje koopt. Normaal kost een conference ticket 195 euro, maar vroege vogels betalen slechts 50 euro. En omdat GSMinfo.nl een mediapartner is van droidconNL kunnen we je daarnaast éxtra korting aanbieden. Gebruik kortingscode 'gsminfo' en je krijgt nog eens 25% extra korting op de totale ticketprijs! Bestel dus snel je droidconNL tickets!

Eerste sprekers bevestigd

Enkele sprekers die dit jaar aanwezig zullen zijn op droidconNL zijn al bevestigd. Zo zal Matt Gaunt van Google aanwezig zijn om te praten over Google TV als platform, en welke API's hiervoor beschikbaar zijn. Ook Simon Cross van Facebook's Platform-team zal een presentatie geven, over het verkrijgen van optimale distributie in appstores. Meer sprekers zullen de komende tijd nog worden onthuld, maar reken er maar op dat droidconNL wederom veel leerzame ervaringen zal bieden voor app-ontwikkelaars!

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden