Vergelijk 3.207.506 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Acer Liquid Gallant E350 lekt uit

Door ,

De Acer Liquid Gallant E350, een Android-smartphone met een verrassend lage prijs is uitgelekt. Eerder lekte al een dual-SIM versie van het toestel uit.

Acer Liquid Gallant E350De volgende smartphone van Acer wordt de Liquid Gallant E350, zo blijkt uit een handleiding voor het toestel die Acer voortijdig online heeft gezet. De Acer Liquid Gallant loopt op Android 4.0 Ice Cream Sandwich, en heeft een 4,3 inch touchscreen met een resolutie van 960x540. Daarnaast is het toestel voorzien van een 1 GHz processor, 1 GB aan RAM-geheugen, en een 5 megapixel camera. Er is 4 GB aan interne opslagruimte voor foto's, muziek, apps en video's, maar dat is gemakkelijk uit te breiden met microSD-geheugenkaarten van maximaal 32 GB.

Liquid Gallant Duo: dual-SIM versie

Eerder deze maand lekte ook al de Acer Liquid Gallant Duo uit. Dat toestel is nagenoeg identiek, maar ondersteunt daarnaast ook nog eens dual-SIM. Dat maakt het mogelijk om twee SIM-kaarten tegelijk in je smartphone kwijt te kunnen. De Liquid Gallant Duo krijgt waarschijnlijk een adviesprijs van zo'n 200, wat betekent dat de 'gewone' Liquid Gallant waarschijnlijk nog een paar tientjes goedkoper zal zijn. Vermoedelijk zijn beide toestellen vanaf eind september te koop. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden