Vergelijk 3.690.791 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC One X ontvangt update naar Android 4.0.4

Door , - 1 reactie

De HTC One X heeft een kleine update ontvangen die een groot verschil maakt op het gebied van snelheid. Ook gaat de accu een stuk langer mee, en wordt je ontvangst verbeterd.

HTC One XEen update voor de HTC One X naar Android 4.0.4 en HTC Sense 4.1 is vanaf vandaag onder andere in Nederland te downloaden, zo meldt Mobiflip. De update werkt de One X bij naar de nieuwste versie van Android 4.0 Ice Cream Sandwich, en brengt een flink aantal snelheids- en accuverbeteringen met zich mee. Volgens tests van Tweakers gaat de accu van de One X na de update zelfs bijna een kwart langer mee. Een volle batterij gaat nu ongeveer even lang mee als de One S en de Samsung Galaxy S III.

Betere ontvangst, snellere apps

Ook aan de snelheid heeft HTC flink gewerkt. Zo is HTC's eigen Sense-interface geoptimaliseerd om soepeler te lopen, en ook de browser is verbeterd. Apps installeren gaat sneller, en ze starten ook nog eens een paar seconden sneller op. Daarnaast lijkt de One X een betere ontvangst te hebben na de update. Verschillende gebruikers melden dat ze een betere verbinding hebben met WiFi-netwerken.

Over-the-air update

De update voor de One X wordt geleidelijk uitgerold, en beschikbaarheid hangt deels af van je provider. Mocht je de update dus nog niet kunnen downloaden, dan moet je wellicht nog een paar weken wachten voordat de update is goedgekeurd door je provider. Je kunt de update over-the-air downloaden, wat betekent dat je de One X niet hoeft aan te sluiten op de computer om Android 4.0.4 binnen te halen. Aangezien de update maarliefst 148 MB is raden we je echter wel aan hem alleen via WiFi te downloaden, anders verbruik je wel erg veel van je mobiele datategoed.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden