Vergelijk 3.408.572 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nieuwe iPhone komt uit op 12 september

Door , - 2 reacties

De nieuwste telefoon van Apple wordt hoogstwaarschijnlijk op 12 september gepresenteerd. De nieuwe iPhone, bij gebrek aan een betere benaming vaak iPhone 5 genoemd, moet een week daarna al in de winkels liggen. Het definitieve ontwerp is nog geheim, al zijn er wel veel aanwijzingen.

De datum werd voor het eerst naar buiten gebracht door de fansite iMore, die over alles bericht waar een Apple-logo op staat. Deze datum werd vervolgens door verschillende andere bronnen bevestigd. De telefoon moet daarna op 21 september in de winkels liggen. Tegelijkertijd stellen de diverse bronnen dat het tijdstip allerminst vaststaat. Apple kan de datum even gemakkelijk naar voren of naar achter plaatsen, mocht men dat willen. Het bedrijf uit Cupertino onthoudt zich van enig commentaar.

iPhone 5

Meest geanticipeerde telefoon van 2012?

Dat de nieuwe iPhone de smartphonemarkt zal opschudden is nu al bijna zeker, ook al zijn de details over de telefoon nog nauwelijks bekend. Zelfs de naam 'iPhone 5' is niet zeker. Een aantal dingen zijn wel zeker. Zo krijgt de nieuwe Apple-telefoon een kleinere connector, die niet compatibel is met de huidige aansluiting. Ook wordt de achterkant hoogstwaarschijnlijk niet van glas of plastic, zoals de iPhone 4S en 3GS, maar van metaal. De eerste iPhone, de 2G die nooit in Nederland leverbaar was, had ook een stalen achterkant. Verder lekten een deel van de specificaties uit, maar zoals altijd zullen we pas alles weten zodra Apple de telefoon officieel heeft gepresenteerd. Nu weten we in ieder geval wanneer dat is: 12 september.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden