Vergelijk 3.026.198 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC bevestigt Android 4.1 update voor HTC One X, One S

Door , - 1 reactie

HTC bevestigde vandaag het bericht dat in ieder geval de HTC One X en de HTC One S een update zullen ontvangen naar Android 4.1 Jelly Bean.

HTC One SDe HTC One X en HTC One S ontvangen een update naar Android 4.1 Jelly Bean, zo bevestigt HTC tegenover Engadget. Eind vorige week viel dat nieuws al te lezen op de site van Australische provider Telstra, maar vandaag heeft HTC het nieuws officieel bevestigd. HTC geeft helaas geen verdere informatie over de update, dus het is nog onbekend wanneer de update precies uitgebracht zal worden. Wij gaan er in ieder geval vanuit dat dat vóór het einde van 2012 gebeurt, en we houden je op de hoogte over een preciezere datum!

Geen HTC One V update?

Het is nog onbekend of HTC meer toestellen gaat bijwerken naar de nieuwste versie van Android. Het is opvallend dat de HTC One V bijvoorbeeld ontbreekt; het toestel is het budgetbroertje in HTC's One-familie, maar is nog maar een paar maanden oud. Wellicht dat HTC later dit jaar alsnóg bekend maakt dat ook de One V een Android 4.1 Jelly Bean update zal ontvangen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden