Vergelijk 1.984.839 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC One X, One S krijgen Android 4.1 Jelly Bean update

Door ,

Een update naar Android 4.1 Jelly Bean voor twee HTC-smartphones zou in de maak zijn, zo beweert een Australische provider. Het gaat in ieder geval om de One S en een variant op de One X.

HTC One SHTC zou een update naar Android 4.1 Jelly Bean aan het voorbereiden zijn voor de HTC One XL en de HTC One S, zo meldt de Australische provider Telstra in een update op zijn site. De One XL is een variant op de One X die in sommige markten verkocht wordt, en beschikt over een dual-core processor in plaats van een quad-core. Het is redelijk om aan te nemen dat de One X óók een update gaat krijgen. Telstra noemt op zijn website nog geen verwachte releasedatum voor de update.

Android 4.1 Jelly Bean

Android 4.1 Jelly Bean werd eind juni door Google onthuld. De nieuwste versie van Android zou nog soepeler moeten lopen dan het huidige Android 4.0 Ice Cream Sandwich, en beschikt ook over enkele nieuwe functies. Zo heb je nog meer vrijheid in het customizen van je homescreen, en heb je met het nieuwe Google Now direct toegang tot allerlei relevante info zonder dat je er naar hoeft te zoeken. Google Now kijkt naar je locatie, tijdstip, en appgebruik om info op jouw wensen automatisch op je af te stemmen.

Andere HTC-smartphones

Tegelijkertijd worden veel oudere HTC-smartphones eerst nog bijgewerkt naar Android 4.0. Zo bevestigde HTC gisteren nog eens dat er een update onderweg is voor de HTC Desire S en de HTC Desire HD , en onlangs werkte het bedrijf nog de HTC Incredible S bij. De eerder dit jaar gelanceerde HTC One X en One S lopen standaard al op Android 4.0.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden