Vergelijk 2.416.886 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android 4.0 update voor HTC Desire S en Desire HD nog steeds in de maak

Door , - 2 reacties

Er was de laatste tijd wat onduidelijkheid over de Android 4.0 Ice Cream Sandwich updates voor de HTC Desire S en de Desire HD, maar in een verklaring meldt HTC dat er niets aan de plannen veranderd is.

HTC Desire HDDe HTC Desire S én de HTC Desire HD zullen gewoon bijgewerkt worden naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich, zo meldt HTC tegenover AndroidCentral. Eerder deze week beweerde de Canadese provider Telus nog dat er geen update zou komen voor de Desire HD omdat dit toestel de nieuwe versie van Android niet aan zou kunnen. HTC ontkent dat gelukkig: "We zijn blij om te kunnen bevestigen dat we nog steeds op schema liggen om een Ice Cream Sandwich update uit te brengen voor zowel de HTC Desire HD als de Desire S."

Releasedatum

In het statement geeft HTC helaas geen indicatie wanneer we de update precies kunnen verwachten. Eerder dit jaar liet HTC nog weten dat de update voor beide toestellen deze zomer zou worden uitgerold, waarschijnlijk in juli en augustus. Of HTC nog altijd vasthoudt aan dat tijdschema is onbekend. Andere HTC-toestellen, zoals de HTC Incredible S, mogen al langer aan de slag met Android 4.0.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden