Vergelijk 3.413.998 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nu te koop: Samsung Star 3 Duos

Door ,

Een speciale dual-SIM variant van de Samsung Star 3 is vanaf vandaag verkrijgbaar. Het is een voordelig budgettoestel waar je twee SIM-kaarten tegelijk in kwijt kunt.

Samsung Star 3 DuosDe Samsung Star 3 Duos is vanaf nu te koop. Het gaat om een speciale dual-SIM versie van de eerder dit jaar verschenen Samsung Star 3. Zo'n dual-SIM telefoon is erg handig, want je kunt er twee SIM-kaarten tegelijk in kwijt. Handig als je bijvoorbeeld aparte SIM-kaarten hebt voor werk en privé, of je zit regelmatig in het buitenland en gebruikt daar een lokale SIM-kaart. De Star 3 Duos is een lekker laag geprijsd toestel dat verrassend veel functies biedt. De belangrijkste kenmerken van de Samsung Star 3 Duos op een rijtje:

  • Dual-sim functie
  • 3 inch touchscreen
  • Apps voor Facebook en Twitter ingebouwd
  • 3,15 megapixel camera achterop

Nu te koop

Interesse in zo'n dual-SIM toestel? De Samsung Star 3 DuoSim is van jou voor een lekker laag prijsje. Je hebt namelijk al een losse Samsung Star 3 Duos voor maar 100 euro. Deze telefoon bestellen in combinatie met een abonnement kan natuurlijk ook. GSMinfo.nl helpt je de laagste maandelijkse tarieven te vinden bij álle providers. Zo heb je de Star 3 Duos al bij een abonnement van iets meer dan 10 euro per maand. Check voor al je keuzes onze Samsung Star 3 Duos aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden