Vergelijk 3.409.279 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Tethering op iPhone nu mogelijk bij T-Mobile

Door ,

Klanten van T-Mobile kunnen hun iPhone nu ook gebruiken om mee te tetheren. Daarmee is het bijvoorbeeld mogelijk te internetten op je laptop met de verbinding van je iPhone.

T-Mobile logoHet is vanaf nu bij T-Mobile mogelijk om de internetverbinding van je iPhone te delen met andere apparaten, zo valt te lezen op het T-Mobile blog. De mogelijkheid om je iPhone te tetheren en hem zo als persoonlijke hotspot te gebruiken is al langer mogelijk bij Vodafone, maar kan nu ook bij T-Mobile. Tethering is gratis, en maakt het gemakkelijk om de mobiele internetverbinding van je iPhone op bijvoorbeeld een laptop of iPad te gebruiken.

Abonnementen vanaf 4 april 2011

De mogelijkheid om je iPhone te gebruiken als persoonlijke hotspot wordt geleidelijk ingevoerd. Heb je een T-Mobile abonnement dat ná 4 april 2011 is afgesloten, dan kun je vanaf nu ervoor kiezen om te tetheren. Heb je een ouder abonnement, dan zul je nog even moeten wachten. T-Mobile belooft dat nog vóór het einde van het jaar zult kunnen tetheren, al geven ze geen precieze datum. Je kunt er natuurlijk wel alvast voor kiezen je abonnement om te zetten in een nieuwe abonnement dat nu al persoonlijke hotspots biedt.

Hoe stel ik het in?

Je iPhone instellen als persoonlijke hotspot is niet moeilijk. Je gaat bij ´Instellingen´ naar 'Algemeen'  en vervolgens 'Netwerk'. Daar kun je vervolgens gemakkelijk je persoonlijke hotspot aanzetten. Let wel op: gebruik je het internet van je iPhone om te surfen op bijvoorbeeld je laptop of iPad dan gaan de gebruikte MB's natuurlijk wel af van je maandelijkse datategoed. Zorg dus dat je niet te snel al je MB's opbruikt.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden