Vergelijk 3.409.279 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Optimus 4X HD nu te koop in Nederland

Door ,

De LG Optimus 4X HD wordt vanaf vandaag officieel verkocht in Nederland. LG's nieuwste toptoestel is voorzien van een flink scherm en een zeer krachtige quad-core processor.

LG Optimus 4X HD

Vanaf vandaag wordt de LG Optimus 4X HD officieel verkocht in Nederland. Het is het nieuwe vlaggenschip van LG, een toptoestel op alle mogelijke gebieden. Net als de concurrentie is de Optimus 4X HD voorzien van een zeer krachtige quad-core processor, die ervoor zorgt dat apps snel opstarten en soepel lopen. Het voordeel van de Optimus 4X HD is echter de wat lagere prijs. LG's nieuwste toptoestel kost bijna honderd euro minder dan Samsung's Galaxy S III!

Nu te koop!

Interesse in een Optimus 4X HD? Bij GSMinfo.nl helpen we je de laagste prijzen te vinden. Zo kunnen we je al een losse LG Optimus 4X HD aanbieden voor maar 488 euro. Natuurlijk kun je deze smartphone ook bestellen in combinatie met een abonnement. Bij verschillende 1- of 2-jaars abonnementen krijg je de telefoon zelfs gratis meegeleverd. Check voor je keuzes onze LG Optimus 4X HD aanbiedingen!

Toptoestel

De LG Optimus 4X HD is LG's nieuwste toptoestel, en blinkt aan alle kanten uit. Het prachtige 4,7 inch IPS-touchscreen is helderder dan de concurrentie, en de 8 megapixel camera levert topfoto's en HD-video's af. En doordat de Optimus 4X HD van een quad-core processor is voorzien zullen al je applicaties een stuk sneller opstarten en soepeler lopen. We hebben het toestel al een weekje op de redactie mogen uitproberen, en je kunt eind deze week dan ook een uitgebreide review van de Optimus 4 X HD ons verwachten!

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden