Vergelijk 3.413.998 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Omnia W krijgt Windows Phone Tango update

Door ,

Een update voor de Samsung Omnia W naar de nieuwste versie van Windows Phone 7 zou vanaf dit weekend langzaam wereldwijd worden uitgerold. De update brengt een klein aantal nieuwe functies met zich mee.

Een update naar Windows Phone 7 Tango is nu beschikbaar voor de Samsung Omnia W, zo meldt TechTurn. Verschillende bezitters van de Omnia W in India zeggen de update inmiddels te kunnen downloaden. De Omnia W moet via de Zune-software op je PC of Mac bijgewerkt worden, en kan niet over-the-air op je telefoon worden gezet.

Samsung Omnia W

Nieuw in Windows Phone 7 Tango

Windows Phone 7 Tango brengt een klein aantal verbeteringen en nieuwe functies met zich mee. Zo kun je nu verschillende media met je MMS-berichten sturen, en is het makkelijker geworden om contacten te importeren en exporteren vanaf je telefoon. Ook is de software in Windows Phone 7 Tango op bepaalde gebieden geoptimaliseerd zodat hij soepeler en sneller loopt. Later dit jaar krijgt de Omnia W waarschijnlijk ook nog een update naar Windows Phone 7.8, wat onder andere een nieuw startscherm zal bieden.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden