Vergelijk 3.409.279 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Xperia Mini update naar Android 4.0 onderweg

Door , - 1 reactie

Langzaam maar zeker worden alle Sony Ericsson Xperia's van vorig jaar bijgewerkt naar de nieuwste versie van Android. Vanaf vandaag wordt de update voor de Xperia Mini geleidelijk wereldwijd uitgerold.

Sony Ericsson Xperia MiniEInd 2011 beloofde Sony Ericsson al zijn Xperia-smartphones van 2011 te updaten naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich, en langzaam maar zeker gebeurt dat ook. Nadat eerder al andere Xperia's een update kregen is vandaag de beurt aan de Sony Ericsson Xperia Mini. Een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich voor de Xperia Mini wordt namelijk vanaf vandaag wereldwijd uitgerold.

PC Companion

De update kan alleen gedownload worden door je telefoon aan te sluiten op je computer. Je haalt de update naar Android 4.0 binnen via Sony's PC Companion software, en vervolgens kun je hem op je telefoon zetten. Omdat de update geleidelijk wordt uitgerold kan het zo zijn dat jouw Xperia Mini nog niet direct aan de beurt is. Mogelijk moet je dus nog een paar weken langer wachten voordat je met jouw Xperia Mini aan de slag kan met de nieuwe versie van Google's Android.

SI-nummer checken

Zelf checken of jouw telefoon al kwalificeert voor een update? Dat kan, met het ahtcijferige Sales Item-nummer (SI-nummer) van je telefoon. Dat kun je vinden op een plaatje dat achter je accu zit. Nummer gevonden? Controleer dan op Sony's forum of jouw SI-nummer er tussenstaat. Zo niet, dan zul je nog iets langer moeten wachten op een update.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden