Vergelijk 3.413.998 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia brengt nieuwe apps naar Lumia-smartphones

Door ,

Goed nieuws voor bezitters van een Nokia Lumia-smartphone: binnenkort wordt je smartphone voorzien van een aantal nieuwe, nuttige, gratis apps. Zo krijgt je camera meer functies, en komt er een nieuwe app voor DLNA.

Nokia Lumia 800Microsoft en Nokia werken al een tijdje uitvoerig samen op het gebied van Windows Phone, wat de afgelopen maanden resulteerde in de Nokia Lumia 610, Lumia 710, Lumia 800, en de Lumia 900. Nokia's Lumia-toestellen zijn zonder twijfel de beste smartphones met Windows Phone 7, en dat komt mede door de uitgebreide meegeleverde apps. Dat app-aanbod wordt de komende maanden alleen maar uitgebreid, want gisteravond onthulde Nokia enkele nieuwe Windows Phone-apps die Lumia-bezitters binnenkort kunnen verwachten.

Nokia PlayTo, Counter en Commute

Allereerst is er Nokia PlayTo, een app waarmee je via DLNA makkelijk en snel foto's, video's en muziek draadloos zal kunnen delen. Dan is er ook nog Nokia Counter, een handige applicatie waarmee je je dataverbruik in de gaten kunt houden. In Nokia Counter zie je hoeveel data je apps verbruiken, en kun je eventueel een limiet instellen zodat je aan het eind van de maand niet bij hoeft te betalen bij je provider. Met het nieuwe 'My Commute' kun je makkelijk je route naar je werk inplannen in Nokia Drive, terwijl Nokia Music een update krijgt naar versie 3.0.

Nieuwe functies voor camera

De leukste extra bestaat uit een set nieuwe functies voor de camera. Toegevoegd worden onder andere een zelfontspanner-functie, action shot-ondersteuning, een panorama-functie, en een 'Smart Group Shot' setting. Deze nieuwe 'Camera Extras' zullen worden ingebouwd in de camerasoftware van Windows Phone. Het is nog onbekend wanneer deze updates verschijnen voor de verschillende Lumia's, maar we houden je op de hoogte!

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden