Vergelijk 2.745.365 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC bevestigt WiFi-probleem op de HTC One X

Door ,

HTC heeft bevestigd dat de One X wordt geplaagd door een WiFi-probleem. Het gaat om toestellen met een Tegra 3 processor. Als jij last hebt van dit probleem, zul je het toestel helaas moeten opsturen voor een reparatie.

Vorige week kwam er een WiFi-probleem van de HTC One X aan het licht. De One X zou losse contactpunten hebben, waardoor het WiFi-signaal erg slecht was, en tevens zou het bereik ook erg slecht zijn. HTC heeft het probleem erkent, en er een oplossing voor gevonden. Spijtig genoeg is het probleem niet te verhelpen met een software-update, en zul je het toestel dus moeten opsturen om het te laten maken. Bel wel eerst de klantenservice van HTC om te laten bevestigen dat jij dit probleem hebt. Je zult je toestel hoogstwaarschijnlijk moeten opsturen naar HTC om het laten maken, maar daarna zul je wel een goed WiFi-signaal hebben.

HTC One X

Heb jij dit probleem? Test het nu

HTC heeft het probleem verholpen in het productieproces, maar dat neemt niet weg dat mensen die het toestel nu al in bezit hebben er dus wel last van kunnen hebben. Als je vaak een zwak WiFi-signaal hebt, en je wilt weten of dit komt door een hardwarefout moet je het volgende doen: ga naar een plek waar je zo'n 25% WiFi-signaal hebt, knijp vervolgens stevig in de telefoon op de plek tussen de camera en de volumeknoppen. Als je WiFi-signaal omhoogschiet heb jij last van een hardwarefout.

Het Taiwanese bedrijf wil niet vertellen hoeveel toestellen last hebben van dit probleem, maar het is te hopen voor HTC dat het er niet al te veel zijn. Gezien de grote concurrentie van de Samsung Galaxy S III en het niet al te spetterende marktaandeel van HTC, is imagobeschadiging misschien wel het laatste dat het bedrijf kan gebruiken.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden