Vergelijk 3.405.751 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Dropbox-update voor iOS: automatisch uploaden en 3GB gratis

Door ,

De opslagdienst Dropbox heeft de app voor iOS upgedate. Bezitters van een iPhone (of iPad) kunnen nu foto's automatisch opladen en krijgen extra opslagruimte.

Dropbox 1.5 is de nieuwste versie van de online opslagdienst. Er zijn een paar handige nieuwe functionaliteiten aan de app toegevoegd. De appDropbox logo kan nu automatisch foto's uploaden wanneer je ze hebt gemaakt. Voortaan hoef je dus niet meer handmatig te gaan overzetten na een maandje lang foto's te maken, je kunt er nu voor kiezen dit automatisch te laten gebeuren. Automatisch uploaden kan via WiFi, maar ook via 3G. Let wel op dat het dataverbruik bij uploaden via 3G flink kan toenemen. Daarnaast is de upload-limiet verwijderd, waardoor je zelf mag beslissen hoe groot je bestanden zijn.

Verder is de Gallery View aangepast, je ziet nu de geuploade foto's als je de Gallery View gebruikt. En last but not least, als je gebruikt maakt van de nieuwste versie krijg je nu 3GB aan gratis ruimte. Je kunt deze cloud-dienst nu downloaden of updaten via de App Store. Vervolgens kun je Dropbox synchroniseren met je iPad en computer(s). Zo heb je al je upgeloade bestanden overal bij de hand.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden