Vergelijk 3.731.877 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Geen goedkope smartphones van HTC'

Door ,

HTC is niet van plan de komende tijd budgetsmartphones uit te brengen. Het bedrijf wil focussen op smartphones van hoge kwaliteit en gaat voorlopig dus niet al teveel met prijzen stunten.

HTC logoHTC gaat de komende tijd alleen mid- en high-end smartphones ontwikkelen, aldus topman Peter Chou in een interview met de Wall Street Journal. Volgens Chou moet bij budgetsmartphones teveel gebruik gemaakt worden van goedkope materialen, wat slecht is voor het imago van HTC. Het Taiwanese bedrijf wil bekend staan om smartphones van hoge kwaliteit gemaakt van hoogwaardige materialen.

Geen prijsknallers

Het hangt er natuurlijk wel een beetje vanaf wat je goedkoop vindt: eerder deze maand lanceerde HTC de Desire C. Die smartphone ziet er qua looks nog altijd uitstekend uit, maar is voorzien van een voordelig prijsje van onder de 200 euro. De Desire C is voorlopig waarschijnlijk de goedkoopste HTC-smartphone. Toestellen van rond de 100 euro, zoals de Galaxy Y van concurrent Samsung, zullen we van HTC de komende tijd niet zien.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden