Vergelijk 3.677.995 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Ace 2 nu te koop in Nederland

Door ,

De Samsung Galaxy Ace 2 is vanaf vandaag verkrijgbaar bij een flink aantal Nederlandse webwinkels. De Galaxy 2 is flink verbeterd ten opzichte van zijn voorganger, en biedt voor een laag prijsje een prima smartphone-ervaring.

De Samsung Galaxy Ace 2 is de opvolger van de succesvolle Galaxy Ace, die vorig jaar verscheen. Eerder dit jaar verscheen al de Samsung Galaxy Ace Plus, een tussenmodel met krachtigere processor maar vergelijkbaar scherm, maar met de Ace 2 hoopt Samsung pas echt te imponeren. Men heeft er namelijk alles aan gedaan om dit nieuwe model nóg beter te maken. Het scherm is groter, de processor is krachtiger (dual-core!), en is er nog meer opslagruimte om al je apps, muziek, en foto's op te slaan. De belangrijkste kenmerken van de Galaxy Ace 2 op een rijtje:

  • 3,8 inch touchscreen
  • Krachtige dual-core processor
  • 5 megapixel camera voor foto's en video's
  • Voorzien van Android: toegang tot duizenden apps!

Nu te koop!

De Samsung Galaxy Ace 2 is inmiddels verkrijgbaar bij verschillende Nederlandse webwinkels. Bij GSMinfo.nl helpen we je de laagste prijzen te vinden voor deze mogelijke nieuwe budgettopper van Samsung. Zo heb je al een losse Galaxy Ace 2 voor maar 247 euro. Een nieuw abonnement bij je nieuwe telefoon? Da's natuurlijk ook mogelijk. Check voor het aanbod ons overzicht van Samsung Galaxy Ace 2 aanbiedingen.

Samsung Galaxy Ace 2

Update naar Android 4.0

Natuurlijk wil je dat een nieuwe smartphone ook voorzien is van een gloednieuw besturingssysteem. De Samsung Galaxy Ace 2 loopt vooralsnog 'helaas' op Android 2.3 Gingerbread. Niks mis mee, maar Android 4.0 is inmiddels al een tijdje beschikbaar en beschikt over allerlei nieuwe functies. Goed nieuws: de Samsung Galaxy Ace 2 krijgt in de nabije toekomst een update naar Android 4.0! Dat blijkt althans uit een uitgelekte promovideo. Wanneer de update precies beschikbaar zal zijn is nog onbekend, maar we houden je op de hoogte!

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden