Vergelijk 3.405.751 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

KPN introduceert Europese internetbundel voor zakelijke klanten

Door ,

KPN biedt vanaf nu een internetbundel aan voor zakelijke klanten, waarmee je in heel Europa kunt internetten. Voor 10 euro per maand krijg je 100MB, en bij overschrijding van de 100MB krijg je automatisch een nieuwe bundel van 100MB.

Dat meldt KPN op de website. De provider maakt mobiel internetten in het buitenland nu makkelijker en goedkoper. Je betaalt 10 eurocent perKPN Logo verbruikte MB. De bundel kun je 'stapelen', waardoor je na elke verbruikte 100MB automatisch een nieuwe bundel krijgt. Zo betaal je nooit meer dan 10 eurocent per MB. Tevens krijg je bij 80% en 100% overschrijding van je bundel een SMS van KPN. Je internetbundel heeft een looptijd van een kalendermaand, en je niet gebruikte MB's neem je mee naar de volgende maand. Je kunt de bundel gratis aan- en uitzetten via het KPN Business Centre of de Klantenservice, en is binnen een maand opzegbaar.

Spotify

Behalve de zakelijke internetbundel voor in Europa heeft KPN ook internetbundels voor in het binnenland. Deze zijn gecombineerd met de muziekdienst Spotify. Voor 10 euro per maand krijg je een internetbundel van 500MB, en een Premium Account bij Spotify. Lees hier over alle voordelen die Spotify je biedt. Zo'n Premium Account kost los al 10 euro per maand, dus je krijgt de MB's er in feite gratis bij! 

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden