Vergelijk 3.409.279 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Optimus 4X HD onderweg naar Nederland

Door ,

De LG Optimus 4X HD, het nieuwste vlaggenschip van LG, komt deze maand uit in verschillende Europese landen. Nederland is één van die landen, waar het toestel binnenkort te koop is.

LG heeft in een statement laten weten dat alles vlekkeloos verloopt met de productie van de LG Optimus 4X HD, en we de telefoon dus ook echt deze maand nog in de Nederlandse (web)winkels kunnen verwachten. Behalve in Nederland verschijnt het toestel ook in Duitsland, Zweden, Engeland en Italië. LG zegt ook dat men een 'major surprise' kan verwachten tijdens de lancering van het toestel in de winkel, maar wat dat precies inhoudt blijft geheim tot de lancering zelf. 

LG Optimus 4X HD

De Optimus 4X HD, wat kan 'ie?

De Optimus 4X HD is het nieuwste vlaggenschip van LG, en zal gaan concurreren met toestellen zoals de HTC One X en de Samsung Galaxy S III. De Optimus 4X HD heeft een 1,5GHz quad-core processor, een 4,7 inch HD-display en een 8-megapixelcamera. Het toestel heeft 1GB aan werkgeheugen, een 2150 mAH Lithium-Ion batterij en loopt op Android 4.0 ICS. Of het toestel op kan tegen de Galaxy S III of de One X moet nog maar blijken, maar op papier lijkt het een waardige concurrent. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden