Vergelijk 3.405.751 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC Desire C nu te koop in Nederland

Door ,

De HTC Desire C is vanaf vandaag verkrijgbaar bij verschillende Nederlandse webwinkels. Bij GSMinfo.nl helpen we je de laagste prijzen te vinden voor deze budgettoper!

Met de Desire C brengt HTC een voordelige smartphone op de markt die toch is voorzien van de nieuwste features. Zo is het één van de eerste smartphones die standaard loopt op Android 4.0, de nieuwste versie van Google's mobiele besturingssysteem. Android 4.0 is voorzien van vele nieuwe features, en is de meest gebruiksvriendelijke en uitgebreide versie van Android tot nu toe! De belangrijkste kenmerken van de HTC Desire C op een rijtje:

  • 3,5 inch LCD-touchscreen
  • Weegt slechts 98 gram!
  • 5 megapixel camera voor foto's en video's
  • Ondersteunt Beats Audio

Nu te koop

Deze budgettopper zelf in huis halen? Dat kan! Bij GSMinfo.nl helpen we je de meest goedkope HTC Desire C te vinden. Dagelijks vergelijken we de prijzen van meer dan 50 Nederlandse webwinkels, zodat jij nooit teveel hoeft te betalen. Zo heb je al een losse HTC Desire C voor maar 192 euro. Bestellen in combinatie met een abonnement is ook mogelijk. Bij verschillende providers krijg je deze smartphone gratis meegeleverd bij je abonnement; zie ook onze HTC Desire C aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden