Vergelijk 2.512.614 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Xperia Mini Pro krijgt Android 4.0 update

Door , - 10 reacties

Langzaam maar zeker update Sony al zijn smartphones van vorig jaar naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich, de nieuwste versie van Google's mobiele besturingssysteem. Deze week is de compacte Xperia Mini pro aan de beurt.

Een update voor de Sony Ericsson Xperia Mini Pro naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich wordt vanaf nu wereldwijd uitgerold. De update is te downloaden via Sony's PC Companion-software. Je kunt hem dus helaas niet direct via je telefoon binnenhalen, maar zult je Xperia Mini Pro eerst even moeten aansluiten op je computer. Mocht de update nog niet bij jou beschikbaar zijn, nog even geduld: de update is niet overal gelijktijdig beschikbaar. Wellicht zul je dus nog even moeten wachten.

Alle Sony Xperia's

Eind vorig jaar maakte Sony Mobile (toen nog Sony Ericsson) bekend dat het al zijn Xperia-smartphones van 2011 zou voorzien van een update naar Android 4.0. Inmiddels lijken ze zich redelijk goed aan die belofte te houden: op de Xperia Play na is Android 4.0 beschikbaar voor of onderweg naar alle modellen, waaronder de Sony Xperia Arc S, Xperia Arc, Xperia Ray en de Xperia Neo V. Daarmee is Sony het enige bedrijf dat zo uitgebreid update: concurrenten HTC en Samsung updaten slechts een beperkt aantal smartphones van vorig jaar, en lijken er ook meer tijd voor nodig te hebben.

Face Unlock

Het is nog onbekend wat voor nieuwe functies Android 4.0 voor de Sony Xperia Mini Pro allemaal met zich meebrengt. Waarschijnlijk zullen standaardfeatures, zoals 'Face Unlock' en ondersteuning voor Google Chrome onder andere  terug te vinden zijn. Heb jij Android 4.0 al binnengehaald op je Xperia Mini Pro? Laat van je horen en deel je ervaring met anderen, in de reacties hieronder!

 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden