Vergelijk 3.064.028 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC kondigt dual-sim toestel aan: HTC Desire V

Door ,

De telefoonfabrikant HTC komt met een dual-sim toestel: de HTC Desire V. Deze komt tegelijk uit met de HTC Desire VC. De toestellen zijn nagenoeg gelijk, maar de VC komt alleen uit in China.

De HTC Desire V heeft precies dezelfde specificaties als de Desire VC, behalve bij het netwerk gedeelte van de telefoon. De Desire V, het toestel dat wereldwijd beschikbaar zal zijn, heeft een GSM/EDGE verbinding bij het slot voor de eerste simkaart en je internet loopt op dual-band HSPA. De tweede simkaart beschikt over een tri-band GSM verbinding. Het toestel zal begin juli worden gelanceerd in Azië, en de wereldwijde beschikbaarheid zal waarschijnlijk vrij snel daarop volgen. De adviesprijs ligt op zo'n €275,- euro.

HTC Desire V

Wat zijn de specificaties?

Niet onbelangrijk zijn de eigenschappen die dit toestel heeft. Zoals gezegd is het een dual-sim toestel, wat betekent dat je twee simkaarten in één telefoon kunt gebruiken. Verder heeft het de Desire V een 4-inch WVGA display, loopt het op een 1GHz Cortex A5-processor en heeft het 512MB aan werkgeheugen.

Verder heeft het toestel een 5-megapixelcamera, Bluetooth 4.0, 4GB aan intern geheugen en een uitbreidbaar geheugen via een MicroSD-kaartje. Het toestel gebruikt Android 4.0 als besturingssysteem, heeft HTC Sense 4.0 als User Interface en gebruikt Beats Audio als audiosysteem. Niet slecht voor een telefoon die je waarschijnlijk gratis krijgt bij de meeste abonnementen!

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden