Vergelijk 3.207.506 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

De Samsung Galaxy S III Pebble Blue ligt in de winkels

Door ,

De Samsung Galaxy S III was al een tijdje leverbaar, maar nu eindelijk dan toch in de kleur Pebble Blue. Vanwege productieproblemen was de telefoon eerder niet leverbaar. De kleuren van het batterijklepje en de voorkant zouden niet met elkaar overeen komen.

We zagen er tijdens onze hands-on in Londen nog niets van, maar  Samsung kampte toen al met een productieprobleem met de nieuwe Galaxy S III. Dat zorgde ervoor dat de donkerblauwe versie, volgens Samsung 'Pebble Blue', werd vertraagd. Later werd duidelijk waar het probleem precies lag: de kleur. Het batterijklepje was anders gekleurd dan de voorkant, maar omdat Samsung daar zo laat achter kwam, was er geen tijd meer om de fout te herstellen. Maar liefst 600.000 batterijklepjes moesten worden vernietigd. 

Samsung Galaxy S III Pebble Blue Marble White

Inmiddels zijn diverse foto's opgedoken van de Samsung Galaxy S III in Pebble Blue, en wij zien eerlijk gezegd geen verschil. Het blauw is hoogstens wat donkerder geworden, maar niets waar wij ons aan zouden ergeren. Heb je speciaal gewacht op de blauwe versie? Dan kan je nu gaan bestellen. Bij veel abonnementen krijg je de Galaxy S III gratis, maar als je al een abonnement hebt, kun je het toestel ook los bestellen voor minder dan 600 euro.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden