Vergelijk 3.212.748 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Na Samsung Galaxy i7500 nu ook de Galaxy Lite i5700?

Door ,

Samsung lijkt niet alleen bezig te zijn met de Galaxy i7500. Het zal niet lang meer duren voordat ook de Galaxy Lite i5700 zich laat zien.

Samsung Galaxy i7500Binnenkort wordt de Samsung Galaxy i7500 - Samsung's eerste Android telefoon - verwacht. Het heeft een volwaardig touchscreen met een vrij zakelijke uitstraling. Tijdens de ontwikkeling van deze Galaxy i7500 heeft Samsung waarschijnlijk de smaak te pakken gekregen. Het eerste Samsung Android mobieltje is nog niet uit of er lijkt al een opvolger aan te komen: De Samsung Galaxy Lite i5700. Dit blijkt uit de aanvraag voor een WiFi certificaat voor de nieuwe smartphone.

De Galaxy Lite zal waarschijnlijk over iets minder functies beschikken, maar dit maakt hem wel goedkoper. Maar maak je geen zorgen, WiFi is nog wel steeds aanwezig! Er is geen verdere informatie te vinden over dit nieuwe model. We zullen dus moeten afwachten voordat we de eerste foto's te zien krijgen.

We kijken vooralsnog eerst uit naar de lancering van de Samsung Galaxy i7500. Die hebben we namelijk ook nog tegoed!

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden