Vergelijk 3.033.066 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy S III 32GB voorlopig niet naar NL

Door ,

De 16GB-versie van de Samsung Galaxy S III is inmiddels breed verkrijgbaar. De 32GB-versie laat echter op zich wachten. Nu blijkt dat de S III 32GB voorlopig niet naar Nederland gaat komen. In België wordt de 32GB-variant wel geleverd.

Update 25 juli: Inmiddels zijn er enkele winkels die de 32GB Samsung Galaxy S III al wél aanbieden in Nederland, zowel los als in combinatie met een abonnement. Check onze toestelpagina voor meer informatie!


De reden voor de afwezigheid van de Samsung Galaxy S III 32 GB op de Nederlandse markt is niet duidelijk. Vivian Peters, PR Manager van Samsung Electronics Benelux, stelt het zo: 'De 32 GB versie zal voorlopig niet in Nederland gevoerd worden. Wij voeren voorlopig enkel de 16GB versie.' Wat ook bleek uit de reactie, was dat de 32GB-versie voor de die-hard liefhebbers in ieder geval wel in België verkrijgbaar zal zijn. Of de 32GB-versie in de toekomst wellicht wel naar Nederland zal komen, wilde Peters niet zeggen: 'Het is nu niet het geval, maar we willen het niet uitsluiten.' 

De Galaxy S III in Pebble Blue

De Samsung Galaxy S III werd in de dagen voor zijn release al ruim 9 miljoen keer gepre-orderd. In de aanloop naar de release werd al duidelijk dat de 'Pebble Blue'-versie vertraagd zou zijn, vanwege het feit dat de kleuren van het batterijklepje en de voorkant niet geheel met elkaar overeen kwamen. De herziene versie wordt nog deze week verwacht. We houden jullie op de hoogte. Mocht de 32GB-versie van de Galaxy S III opduiken, hoor je dat uiteraard ook zo gauw mogelijk van GSMinfo.nl!

Samsung Galaxy S III pebble blue

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden