Vergelijk 3.409.279 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android 4.0 update nu beschikbaar voor Samsung Galaxy Note

Door , - 8 reacties

Goed nieuws voor Nederlandse bezitters van de Samsung Galaxy Note. De smartphone met het 5,3 inch is vanaf nu te updaten naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich, de nieuwste versie van Google's mobiele besturingssysteem.

Een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich is vanaf nu te downloaden voor de Samsung Galaxy Note. De update wordt sinds begin mei wereldwijd uitgerold, en bereikt dit weekend eindelijk ook Nederland, zo meldt AllAboutPhones. De update wordt 'over-the-air' gedownload, wat betekent dat een computer niet nodig is om je Galaxy Note bij te werken. Aangezien de update 335 MB groot is raden we je wel aan enkel via WiFi te downloaden.

Premium Suite: My Story, S Note, Angry Birds

Met de update wordt je Galaxy Note voorzien van de nieuwste versie van Android. De menu's worden dan opgefrist, en achter de schermen vinden ook enkele snelheidsverbeteringen plaats. Daarnaast zul je ook enkele nieuwe functies terugvinden, waaronder Face Unlock. Dat maakt het mogelijk om je smartphone met je gezicht te unlocken. Speciaal voor de Galaxy Note voegt Samsung ook een 'Premium Suite' aan de update toe. Die biedt nieuwe apps zoals My Story en S Note, die tot nu toe alleen op de gloednieuwe Samsung Galaxy S III te gebruiken waren.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden