Vergelijk 3.207.506 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy S III nu te koop in Nederland

Door ,

Het heeft lang geduurd en er is veel over geschreven, maar vandaag is het zover. De Samsung Galaxy S III is vanaf nu te koop in de Nederlandse webwinkels. GSMinfo.nl helpt je aan de laagste prijs.

De Galaxy S III is het nieuwste vlaggenschip van het Koreaanse bedrijf Samsung, en de opvolger van de Galaxy S II. De S III beschikt over een 1.4 GHz quad-core processor, een 8-megapixelcamera en een HD Super AMOLED display met een grootte van 4,8 inch. Het toestel met 16GB aan intern geheugen is direct te koop. Op de 32GB-variant zul je nog even moeten wachten. Hieronder zie je de belangrijkste eigenschappen van het toestel:

  • 1,4 GHz quad-core Cortex A9 processor
  • 8-megapixelcamera met LED-flitser en Zero Shutter Lag
  • 4,8 inch HD Super AMOLED display
  • Android 4.0 Ice Cream Sandwich als besturingssysteem

Nu te koop

Vanwege de indrukwekkende prestaties en specificaties die de Galaxy S III je geeft is het toestel niet bepaald een koopje, maar bij GSMinfo.nl helpen we je toch nog aan de beste prijzen. Je krijgt de Galaxy S III bij een hoop abonnementen namelijk helemaal gratis. Bekijk de Samsung Galaxy S III aanbiedingen voor alle prijzen op een rijtje. Als je niet zit te wachten op een abonnement kun je de telefoon ook gewoon los bestellen. Een losse Samsung Galaxy S III heb je vanaf €599,- euro.

Samsung Galaxy S III

Designed for Humans

..dat is de slogan van dit toestel. Logisch, zul je misschien denken, maar onderschat deze slagzin niet. Je kunt namelijk vanaf nu je smartphone besturen met je stem, door middel van S Voice. Deze functie laat je een zoekopdracht, routebeschrijving of dag in je agenda inspreken, en voert vervolgens je 'bevel' uit.

Daarnaast heb je Smart Stay, een handige feature die ervoor zorgt dat het scherm nooit zal dimmen wanneer je er nog naar kijkt. Door middel van de camera aan de voorzijde houdt het toestel in de gaten of je nog naar je beeldscherm kijkt, en dimt het pas wanneer je niet meer kijkt.

Samsung Galaxy S III

Verder deel je gemakkelijk bestanden met S Beam, een functie die je al je bestanden laat delen met anderen wanneer je jouw toestel met de rug tegen die van een ander toestel (dat S Beam ondersteunt) houdt. Geen installatieprocedures of vreemde instellingen, ruggen tegen elkaar en de leuke foto's van gisteravond staan al op de telefoon van je vriend!

Pebble Blue? Nog even geduld!

Helaas heeft Samsung aangegeven dat het nog wel een paar weken kan duren voordat de Pebble Blue-versie van het toestel beschikbaar is, evenals de Marble White 32GB-variant. Die vertraging komt door de hoogste kwaliteitseisen waaraan ze nog niet voldoen, en het langer duurt dan verwacht voordat de productie van die modellen klaar is. Ben je dus op zoek naar de Samsung Galaxy S III in Pebble Blue? Dan moet je nog heel even wachten! Lees voor meer informatie over dit toestel onze hands-on review.

Commercial Galaxy S III

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden