Vergelijk 3.413.998 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android-apps kopen via telefoonrekening bij Hi

Door ,

Vanaf binnenkort zou het bij provider Hi mogelijk zijn je Android-apps te kopen en af te rekenen via je maandelijkse telefoonrekening. Een creditcard is dan niet langer verplicht voor gebruik van Google Play.

Hi logoIn de nabije toekomst wordt het voor Hi-klanten mogelijk om Android-apps af te rekenen via de telefoonrekening, zo blijkt uit een post op het Hi-forum. Als je betaalde apps wil binnenhalen via Google Play is op dit moment een creditcard nog je enige betaaloptie, maar daar gaat voor Hi-klanten dus verandering in komen. Wanneer de nieuwe betaaloptie wordt ingevoerd is nog onbekend, maar op het forum van Hi kun je je al aanmelden als tester. Mogelijk zal de optie niet veel later ook worden aangeboden bij KPN, Telfort, en MTV Mobile; allen zijn ze immers onderdeel van dezelfde provider als Hi.

Vodafone

Wereldwijd is het al bij verschillende providers mogelijk om Google Play-betalingen te doen via je telefoonrekening, maar in Nederland zou Hi de eerste zijn. Eind vorig jaar maakte Vodafone plannen bekend om de optie in Nederland toe te gaan voegen, maar sindsdien heeft de provider niks meer van zich laten horen. Laten we hopen dat Hi wél doorzet, want de nieuwe betaaloptie maakt het een stuk makkelijker om betaalde apps binnen te halen voor je Android-smartphone.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden