Vergelijk 3.405.751 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Vodafone introduceert Alles-in-1 Op Reis-bundel

Door ,

Met Vodafone's nieuwe Alles-in-1 Op Reis-bundel kun je als Vodafone-klanten voordeliger in het buitenland bellen, SMS'en en internetten. De bundel kost slechts 2 euro per dag.

Vodafone logoVanaf 15 juni introduceert Vodafone de Alles-in-1 Op Reis-bundel. Die kost 2 euro per dag, en je kunt er 20 minuten mee bellen en 20 minuten mee gebeld worden. Ook krijg je er 20 SMS'jes en 35 MB mobiel internet bij. De bundel is bruikbaar in alle Vodafone Passport-landen, waar onder andere alle landen in de EU en Turkije onder vallen. De bundel wordt automatisch geactiveerd zodra je belt, gebeld wordt, SMS't, of internet, en je betaalt alleen voor dagen waarop je de bundel ook daadwerkelijk gebruikt.

Alles-in-1 Op Reis Zakelijk

Voor zakelijke klanten is er ook de Alles-in-1 Op Reis Zakelijk-bundel. Daarmee kun je 40 minuten bellen, 40 minuten gebeld worden, 40 SMS'jes versturen, en 40 MB mobiel internet verbruiken. Voor deze Zakelijke bundel betaal je 4 euro per dag, inclusief BTW. Ook deze bundel is beschikbaar voor alle 42 Vodafone Passport-landen.

Pas op!

Een klein minpunt van de bundel is dat hij automatisch wordt aangezet zodra je belt, gebeld wordt, SMS't of internet, ook als je er amper gebruik van maakt. Verstuur je slechts een enkele SMS of wordt je door iemand opgebeld, dan betaal je nog steeds de volle 2 euro. Zorg er dus voor dat je niet per ongeluk de bundel activeert op een dag dat je er amper gebruik van gaat maken, anders kunnen de kosten alsnog behoorlijk op gaan lopen.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden