Vergelijk 3.677.995 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

KPN komt met Spotify-bundel

Door ,

KPN biedt vanaf vandaag Spotify-bundels aan. Voor €10,- per maand krijg je een internetbundel van 500MB en toegang tot Spotify Premium.

KPN is niet de eerste provider die deze actie lanceert. Eerder dit jaar begonnen Hi en MTV Mobile ook al met deze actie. De Spotify-bundel houdt in dat je een databundel van 500MB aan je abonnement toevoegt, en daarbij ook nog toegang krijgt tot Spotify Premium. Zo'n Premium account kost los €10,-, dus je krijgt de MB's er in feite gratis bij.

Volgens KPN gebruik je bij een Spotify Premium ongeveer 150MB per maand, wat betekent dat je dus nog zo'n 350MB in de maand voor andere data kunt gebruiken. Dit is echter een indicatie, en het hangt volledig van jezelf af hoeveel data je door Spotify gebruikt . Logisch is wel dat naarmate je Spotify meer op je smartphone gebruikt, je ook meer data kwijt bent. Ben je benieuwd wat Spotify nu precies is? Lees hier alles over Spotify!

Spotify - KPN

T-Mobile en Deezer

Met T-Mobile kun je ook een bundel afsluiten waarmee je toegang krijgt tot een muziekdienst. Het gaat hier om het relatief onbekende Deezer. Het verschil is zit hem in de databundel. Bij T-Mobile krijg je namelijk geen extra data, maar alleen toegang tot Deezer. Zo'n account bij deze muziekdienst kost je €9,95 in de maand, maar voor T-Mobile abonnees geldt er een nog onbekende korting. Het ligt dus aan de korting of zo'n account de moeite waard is, want een account bij Deezer zelf kost €9,99.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden