Vergelijk 3.579.278 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy S II af fabriek uitgerust met Ice Cream Sandwich

Door ,

Android Ice Cream Sandwich is nu al enige tijd beschikbaar voor voormalig vlaggeschip Galaxy S II. Er zijn tekenen dat Samsung is begonnen met het toestel in de fabriek al uit te rusten met het nieuwe besturingssysteem. Dat moet gebruikers de moeite besparen, en is uiteraard een extra verkoopargument.

Op 12 april was het zover. Samsung Galaxy S II-bezitters konden eindelijk de langverwachte update naar Ice Cream Sandwich op hun telefoon installeren. Dat vereiste echter dat je de telefoon aansloot op de computer en de update via Kies, de software van Samsung, installeerde. Later werd de update ook draadloos aangeboden, zodat je hem gewoon via Wi-Fi kon downloaden. Dat is nu allemaal verleden tijd.

Ice Cream Sandwich out-of-the-box

GSMArena geeft aan dat het signalen heeft binnengekregen dat Samsung in India is begonnen met het voorinstalleren van Ice Cream Sandwich op haar Galaxy S II. Ladingen uit apri en daarna zouden zijn uitgerust met het nieuwe besturingssysteem. Het is natuurlijk de vraag in hoeverre de situatie in India relevant is voor Nederland, maar er is voor Samsung geen reden hier ander beleid te voeren, en alle S II's komen uiteindelijk uit dezelfde fabriek.  Heb jij recentelijk een Galaxy S II gekocht en stond er al Ice Cream Sandwich op? Laat het ons weten!

Bron: GSMArena

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden