Vergelijk 3.694.450 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Bijna 10 miljoen pre-orders Samsung Galaxy S III

Door ,

Samsung heeft al 9 miljoen pre-orders binnen voor de Samsung Galaxy S III. Nog nooit eerder kreeg een aangekondigd toestel van Samsung zo veel orders binnen voor de telefoon goed en wel in de winkel ligt.

Om het aantal van 9 miljoen even in perspectief te zetten: in 10 maanden verkocht Samsung 20 miljoen Samsung Galaxy S II's. Nu, voordat het toestel überhaupt in de winkels ligt, is Samsung al bijna op de helft van haar vorige record.  Dat de aandacht enorm zou zijn, stond vantevoren al vast. Dat was ook wel gerechtvaardigd, want de Samsung Galaxy S III is met recht een toptoestel. Dat bleek ook uit onze hands-on. 9 miljoen is echter zeker niet het einde, want daarin is een grote afzetmarkt namelijk niet meegerekend: de Verenigde Staten. Het staat als een paal boven water dat de S III het verkooprecord van zijn voorganger, de Samsung Galaxy S II, gaat breken.

Samsung Galaxy S III zij-aanzicht

In de winkels

Niet alle 9 miljoen pre-orders zullen worden uitgeleverd worden op de officiële datum, te weten 29 mei. Dat komt omdat de fabriek van Samsung in Zuid Korea een maximum-productie heeft van 5 miljoen telefoons per maand, en nu op volle capaciteit draait. Het zou dus zomaar kunnen dat een hoop mensen nog even op hun telefoon moeten wachten. Wij kunnen in ieder geval niet wachten een review-exemplaar in onze armen te sluiten. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden